Sentim

ASSOCIACIÓ PER L'ACOMPANYAMENT EMOCIONAL 

Sentim© és un programa pioner de gestió emocional grupal per a famílies i per a professionals. Des de la Psicologia i l'Educació Emocional conduïm grups perquè sabem que les emocions  compartides pesen menys.

Jordi Juanico & Marta Torra, fundadors.

A QUI ACOMPANYEM?

Des de Sentim© ens acostem a tots els col·lectius on les emocions, en un moment puntual, interfereixen en la seva dinàmica habitual o bé que necessiten ajuda en la seva gestió emocional.

Sentim© Famílies

ADREÇAT A FAMÍLIES AMB UN MALALT CRÒNIC EN EL SEU NUCLI

Quan la malaltia entra dins de la família, la dinàmica familiar s'altera. Des de Sentim© conduïm grups de famílies amb malalts crònics dins el seu nucli per a gestionar les emocions que es generen entorn la malaltia. Aïllem la malatia barrejant patologies perquè les emocions no entenen de malalties.

Sentim© Sanitaris

ADREÇAT A EQUIPS MÈDICS INTERDISCIPLINARIS PER HOSPITALS O CLÍNIQUES

El col·lectiu sanitari és el més afectat per la síndrome de Bournout. La gestió emocional és clau per a poder fer-hi front i exercir en l'excel·lència la seva pràctica professional. Sentim© proporciona a través de grups multidisciplinaris un espai d'expressió i gestió emocional a tots els serveis d'una clínica o hospital, en especial a aquells on més es requereix (UCI, pal·liatius, nounats, oncologia,...).

Sentim© Cuidadors

Grups heterogenis de cuidadors i familiars d'adults bé per malaltia o per senectut. Quan arriba la malaltia o la vellesa a una família, la dinàmica familiar i els rols familiars  es poden veure alterats. Sentim© cuida de les emocions dels cuidadors.

Sentim© Empreses

Gestió emocional per a grups heterogenis d'una mateixa empresa. Els diferents enfocaments de la gestió de cada departament d'una empresa provoquen conflictes que poden reduir-se mitjançant el programa Sentim©, ja que afavoreixen l'empatia i milloren la resiliència individual.

Sentim© Emocions

Acompanyament psicològic i emocional individual personalitzat dirigit a adolescents, joves i adults que tinguin dificultats en la gestió de les seves emocions o bé passin per una etapa d'estrès o ansietat que afectin la seva qualitat de vida

Sentim© Sempre

 Acompanyament  grupal en el dol perinatal i neonatal per a tots els membres de la família que estiguin passant o hagin passat  per aquesta situació.

EL NOSTRE PROGRAMA

Les emocions compartides pesen menys

Els grups faciliten la gestió emocional

CONEIXEMENT

Recopilem la informació que ens donen els participants per assessorar quin dels nostres seveis del Programa Sentim© s'acosta més a les seves necessitats.

GESTIÓ EMOCIONAL 

Explicar les  nostres emocions i escoltar les dels altres ajuda a entendre'ns i a entendre'ls.

SATISFACCIÓ

Un cop finalitzat el programa Sentim© fem la devolució i el seguiment dels o als  participants 

POSEM LES EMOCIONS AL CENTRE DE  LA NOSTRA VIDA 

Sol·licita els nostres serveis

Si us plau, deixa'ns els detalls i et contactarem tan aviat com sigui possible.

Col·laboradors