QUI SOM?

El Programa Sentim© va néixer l'any 2015 amb intenció d'ajudar a les famílies amb malalts crònics a gestionar les emocions que envolten la malaltia. Des de llavors fins ara hem ampliat el nostre programa i ajudem també a sanitaris, empreses, cuidadors d'adults amb la intenció d'arribar allà on les emocions ens portin.

Marta Torra Llorens. Psicòloga Clínica, màster en comunicació, Coach, especialista en ansietat i en gestió emocional. Des de fa més vint anys exerceixo de psicòloga en consulta privada, imparteixo formació d'autoconeixement, gestió emocional, comunicació i lideratge. A través del Programa Sentim© del qual en sóc Cofundadora ajudo a particulars, personal sanitari, famílies i pacients a gestionar millor les seves emocions. Des de fa 6 anys faig la secció de psicologia de La Primera Pedra de Rac1. Les emocions son el que mou i empeny la nostra vida, saber-les gestionar ens la facilitarà.

Jordi Juanico Sabaté. Psicopedagog, Educador Social, Mestre i Mediador. Terapeuta Multifamiliar. Vaig estar treballant en un CRAE amb funcions d'educador i de director durant 20 anys. Treballo com a Educador Social i coordinador d'Educació Social al Servei de Salut Mental de l'Hospital de Sant Joan de Déu, on he impulsat Grups Multifamiliars des de fa deu anys, que funcionen amb èxit per a les famílies i pacients. També Tutor del Grau d'Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A partir de la meva experiència amb els grups Multifamiliars vaig ser l'ideòleg i Cofundador del Programa Sentim©. Escoltar les emocions dels altres ens ajuden a entendre les nostres.


.